Ondernemen in Willemspoort Zuid

Een gezonde leefomgeving wordt kracht bijgezet door voorzieningen toe te voegen die het leven in Willemspoort Zuid aangenaam maken.

Commerciële (zorg)ruimtes

De programmering van de (zorg)commerciële ruimtes moet zoveel mogelijk bijdragen aan het thema ‘gezonde leefomgeving’. Als optimale invulling van de (zorg)commerciële ruimtes valt te denken aan een fietsenmaker, healthclub, to go-faciliteiten, gezonde (dag)horeca, een wasbar, planten- en bloemenshop, een servicepunt of maatschappelijke voorzieningen. Naast de (buurt)bewoners kunnen ook bezoekers en medewerkers van het ziekenhuis hier ook vertoeven. Om even te ontspannen, begeleid te sporten of bijvoorbeeld een cadeau of gezonde voeding te kopen.

Vloeroppervlakte (BVO) per ruimte:
Gebouw A: ca. 1.000 m2, verdeeld in drie kleinere units
Gebouw B: ca. 320 m2
Gebouw C: ca. 1000 m2 verdeeld in kleinere units van 300 en 180 m2

Huur/koopcondities

De commerciële (zorg)ruimtes zijn te koop of te huur. Bij Heijmans Vastgoed zijn de huur– en koopcondities op te vragen. De ruimtes worden casco opgeleverd en zijn naar verwachting beschikbaar vanaf 2025. Interesse? Neem contact met ons op en vraag de factsheet aan.

Geïnteresseerd?

We gaan graag met je in gesprek om alle mogelijkheden toe te lichten en te ontdekken hoe jouw onderneming een plek kan krijgen in Willemspoort Zuid.

Neem contact met ons op:

Reinier Janssen

Ontwikkelaar Heijmans Vastgoed

T: +31 (0)6 53 41 90 46

E: [email protected]