Wonen in Willemspoort Zuid

In Willemspoort Zuid is het luxueus wonen, ongeacht de portemonnee. Chique, maar bovenal Brabantse gezelligheid en voor iedereen. De locatie, de afwerking en de uitstraling van deze stadsbuurt zijn van ongekende kwaliteit. Willemspoort Zuid is een hotspot in wording.

Luxueus wonen

Willemspoort Zuid wordt in twee fases ontwikkeld en gebouwd. Zo voegen we geleidelijk nieuw woningaanbod toe aan de stad. In totaal komen er in Willemspoort Zuid zo’n 200 koopappartementen verdeeld over de verschillende bouwblokken. Deze bouwblokken variëren in hoogte van 6 tot wel 20 verdiepingen.  

Fase 1: circa 360 appartementen in bouwblokken A, B, C, D en E (westzijde) + parkeergarage 

Fase 2: circa 140 appartementen in bouwblokken F, G en H (oostzijde) 

Koopappartementen

In de eerste fase komen circa 124 koopappartementen met een grote diversiteit aan woningtypes, verdeeld over De Bossche Toren en De Gement Poort. Van kleine stadsstudio’s tot grote gezinsappartementen en van riante appartementen tot luxe penthouses. De koopwoningen hebben veelal een eigen parkeerplaats. 

Binnenkort tonen we hier een overzicht van de woningtypes. 
Heb je vragen? Neem dan contact op met Heijmans of met Boumij Makelaars:

Heijmans

073 – 543 51 11

Boumij Makelaars

073 – 61 22 344

Huurappartementen

In Willemspoort Zuid komen circa 176 sociale huurappartementen. Deze sociale huurappartementen worden in de eerste fase gebouwd. De verhuur is in handen van BrabantWonen. Wil je meer weten over de sociale huurappartementen? Meld je dan aan bij BrabantWonen.

Info over sociale huurappartementen → 

Ook worden er in de eerste en de tweede fase 119 huurappartementen in de vrije sector gerealiseerd. Het is momenteel nog niet bekend welke partij de verhuur van deze woningen gaat verzorgen. Wanneer dit bekend is, melden we dit op de website.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in:*

Heb je interesse in een sociaal huurappartement van BrabantWonen? Om straks te reageren op een woning, moet je ingeschreven staan bij WoonService Regionaal.

Het is momenteel nog niet bekend welke partij de verhuur van de vrije sector huurwoningen gaat verzorgen. Wanneer dit bekend is, melden we dit op de website.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.