Wonen in Willemspoort Zuid

In Willemspoort Zuid is het luxueus wonen, ongeacht de portemonnee. Chique, maar bovenal Brabantse gezelligheid en voor iedereen. De locatie, de afwerking en de uitstraling van deze stadsbuurt zijn van ongekende kwaliteit. Willemspoort Zuid is een hotspot in wording.

Koopappartementen

In de eerste fase komen circa 124 koopappartementen, waarvan 62 appartementen in De Meester. 

De diversiteit aan appartementen in De Meester is groot. Vrijwel alle type appartementen hebben een unieke indeling en zijn beschikbaar in de maten M, L, XL of XXL. Op zoek naar echt iets bijzonders met een vergezicht over De Gement? De Meester biedt ook Special (X)XL penthouses.

Bekijk de appartementen →

Huurappartementen

In Willemspoort Zuid komen circa 176 sociale huurappartementen. Deze sociale huurappartementen worden in de eerste fase gebouwd. De verhuur is in handen van BrabantWonen. Wil je meer weten over de sociale huurappartementen? Meld je dan aan bij BrabantWonen.

Info over sociale huurappartementen → 

Ook worden er in de eerste en de tweede fase 119 huurappartementen in de vrije sector gerealiseerd. Het is momenteel nog niet bekend welke partij de verhuur van deze woningen gaat verzorgen. Wanneer dit bekend is, melden we dit op de website.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in:*

Heb je interesse in een sociaal huurappartement van BrabantWonen? Om straks te reageren op een woning, moet je ingeschreven staan bij WoonService Regionaal.

Het is momenteel nog niet bekend welke partij de verhuur van de vrije sector huurwoningen gaat verzorgen. Wanneer dit bekend is, melden we dit op de website.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.