Al het goede om de hoek

Wie ‘s-Hertogenbosch een beetje kent, weet dat de ligging van Willemspoort ideaal is. Hier woon je op de scheidslijn van stad en natuur en profiteer je van alle gemakken.

Beleef de natuur

Vanuit Willemspoort Zuid loop of fiets je zo de natuur in van de Gement en De Moerputten. Het uitgestrekte landschap met open water, moeras en grasland is ideaal om te wandelen, hard te lopen of om te genieten van de rust en het groen. Maar er is meer. Spot vogels en zeldzame vlinders, steek de Moerputtenbrug over, breng een bezoek aan Fort Isabella, help mee in Voedseltuin Villanueva of begin je eigen moestuin in De Honderd Morgen. Kortom: hier zijn volop mogelijkheden voor gezonde inspanning en ontspanning.

Willemspoort Zuid is niet voor niets straks de Poort naar de Gement. Breng een bezoek aan het uitzichtpunt – een zogenaamde ‘honey pot’ – en geniet van het uitzicht, de vogels, de zon en de rust.

Wandelroute Vughtse Gement →

Beleef ‘s-Hertogenbosch

In de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch is altijd iets te beleven. Met tien minuutjes vanaf Willemspoort fietsen sta je middenin het stadscentrum. Je kunt er heerlijk shoppen, diverse musea bezoeken, koffiedrinken, lunchen in de leukste cafés en ronddwalen. Ervaar gastvrijheid en bourgondische gezelligheid in de vele restaurants die de stad kent. Vergeet ook niet de Bossche Bol, de Sint-Jans Kathedraal, de Binnendieze en de carnavalstradities van Oeteldonk. Dat alles maakt ’s-Hertogenbosch zo typerend gezellig.

Levendige stadsbuurt

Willemspoort Zuid is onderdeel van de levendige stadsbuurt Willemspoort, in het zuidwesten van de stad. Zeg je Jeroen Bosch Ziekenhuis, Koning Willem I college, HAS en natuurgebied de Gement, dan ligt Willemspoort daar precies tussenin. Studenten, ziekenhuisbezoekers, natuurliefhebbers, gasten van grand café de KASerne, bewoners van Willemspoort Noord; hier is altijd reuring. Met Willemspoort Zuid gaan we de levendigheid van deze wijk bekronen.

Perfect bereikbaar

Willemspoort Zuid is met de ligging aan de randweg perfect bereikbaar. De auto parkeer je in de (ondergrondse) garage. Voor de deur zijn haltes voor het openbaar vervoer en binnen 5 minuten fietsen sta je op het Centraal Station. In Willemspoort Zuid kun je gebruik maken van elektrische deelauto’s en deelfietsen. Een eigen auto bezitten is hier bijna overbodig. Nodig vrienden uit, pak een fiets en ga de mooie natuur in! 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in:*

Heb je interesse in een sociaal huurappartement van BrabantWonen? Om straks te reageren op een woning, moet je ingeschreven staan bij WoonService Regionaal.

Het is momenteel nog niet bekend welke partij de verhuur van de vrije sector huurwoningen gaat verzorgen. Wanneer dit bekend is, melden we dit op de website.

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.